Amandus BoelensTerug naar overzicht

Amandus feb 2011

 Amandus Boelens (1962) is ruim veertien jaar werkzaam als loopbaanadviseur, coach en trainer en sinds de start verbonden aan het Carrièrecentrum voor Artsen. Hij heeft in zijn eigen loopbaan verschillende overstappen gemaakt en ontdekt hoe belangrijk het is om met hart en ziel te werken en zijn talenten tot bloei te brengen. Anderen in dit proces begeleiden en ondersteunen is wat hem heel erg boeit. Amandus begeleidt mensen graag in het proces van bewustwording, het creëren van nieuwe perspectieven en het daadwerkelijk stappen zetten, ondanks de hobbels die ze daarin tegen komen. In zijn begeleiding is hij betrokken en zorgvuldig, scherp en helder in zijn analyse, confronterend waar nodig, enthousiasmerend en resultaatgericht.

Zijn opleidingsachtergrond is Gymnasium-B en Andragogische wetenschappen. Hij heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd in individuele begeleiding: coaching, loopbaanbegeleiding, biografisch werken, systemisch werken, werken met imaginatie, lichaamswerk.

Na werkzaam te zijn geweest als docent in de volwasseneneducatie en als HR-adviseur is hij zes jaar lang loopbaanadviseur geweest voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Rijkswaterstaat. Amandus heeft ruime ervaring met professionals zowel aan het begin van hun carrière, als in de midlife-periode en in de eindfase van hun loopbaan. Hij is Register Loopbaanprofessional door het Career Management Institute (CMI) en Erkend Loopbaanprofessional door het NOLOC, de vereniging voor loopbaanprofessionals.

 

 

 

Boeken

Ambitie met een grote M

Ambitie met een grote M

Als je geneeskunde gaat studeren, heb je grote dromen en ambities: je wilt mensen helpen en beter maken, goed worden in…

Lees meer


De ring in

De ring in

De Ring In is een onderhandelingsboek voor (para)medici. Het gaat over onderhandelen in twee ringen. De eerste ring is…

Lees meer